Åbent hus: Bøgholmen 16 og Tjørnehøj 2

I Øverød ligger to smukke Udsen-huse 180 meter fra hinanden. De nuværende ejere af begge huse åbner allervenligst dørene til deres hjem:

  • Bøgholmen 16 fra 1965.
  • Tjørnehøj 2 fra 1962.

Datoen er lørdag d. 27. maj 2023. Vi mødes på Bøgholmen klokken 13, og efter at have set huset, går vi ca. klokken 13.40 i samlet flok videre til Tjørnehøj 2, således at vi ankommer ca. 13.45.

Alle medlemmer af foreningen er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Man kan vælge at se begge eller bare ét af husene.

Timelding kan ske ved at udfylde tilmeldingsblanketten nederst på siden. Alternativt er man velkommen til at skrive til berteludsenshuse@gmail.com.


Om husene

Bøgholmen 16 er fra 1965 og er et klassisk længehus med saddeltag og med Udsens karakteristiske sort-hvide gavl. Hent evt. husets byggesag.


Tjørnehøj 2 er fra 1962 og blev tidligere beboet af en lokal læge. De nuværende ejere vil forud for åbent hus-arrangementet gerne gøre opmærksom på, at huset indvendigt er blevet moderniseret, og at originale farver og materialer således er begrænset. Men husets rumfordeling er intakt. Se plantegning nedenfor eller hent hele byggesagen.


Tilmelding

Arrangementet er afholdt – tilmelding lukket.