Åbent hus – Arnevangen 15

På Arnevangen 15 i Søllerød ligger et Udsen-hus, som i store træk står, som da det blev bygget i 1959: Med gule murstensvægge, fyrretræslofter, køkken- og garderobeskabe i Oregon pine, samt de karakteristike forskudte plan, der følger grunden. Huset er inspirationen for dannelse af ‘Forening for påskønnelse af Bertel Udsens huse’, idet huset tilhører stifterne af foreningen.

Vi har tidligere (i 2022) holdt åbent hus, men set i lyset af de mange nye medlemmer der er kommet til i 2023 – særligt den seneste måned – , benytter vi lejligheden til at holde et sidste åbent hus-arrangement i år. Her kan medlemmer opleve et Udsen-hus og møde ligesindede, der påskønner Udsens unikke arkitekturstil.

  • Hvornår: Søndag d. 29. oktober 2023 klokken 13 til 14
  • Hvor: Arnevangen 15 i Søllerød, Holte.

Alle medlemmer af foreningen er velkomne, men tilmelding er nødvendig. Er man ikke medlem af foreningen i forvejen, kan man melde sig ind i foreningen her.

Tilmelding til arrangementet kan ske ved at udfylde tilmeldingsblanketten nederst på denne side.

Om huset og grunden

Huset på Arnevangen 15 er opført på en skrånende grund og placeret på grundens østlige del, hvor det strækker sig fra nord til syd. Det skrånende terræn genfindes og udnyttes i både planens og tagfladernes forskudte niveauer.

Huset fremstår ualmindelig intakt med enkle og udsøgte materialer, mange gennemarbejdede detaljer og en smuk proportionering. Brug af skydedøre mellem opholdsrummene understreger det flydende rumforløb, der er så karakteristisk for Bertel Udsens arkitektur.


Tilmelding til åbent hus på Arnevangen

Arrangement afholdt – lukket for tilmelding.