Nyhedsbrev september 2023

Nyhedsbrevet blev sendt til foreningens medlemmer d. 15. september 2023. Man kan med fordel blive blive medlem af foreningen, hvis man ønsker at modtage fremtidige nyhedsbreve. Medlemskab af foreningen er gratis.


Kære medlem

Hermed en kort nyhedsmail, hvor vi minder om det kommende dobbelt åbent hus-arrangement, hvor ejerne af henholdsvis Egemosen 11 og Egemosen 18 i Skodsborg åbner deres smukke hjem for foreningens medlemmer. 

Hvornår: Lørdag d. 16. september 2023 fra klokken 14 til ca. 15.30.
Hvor: Vi mødes på Egemosen 18 klokken 14 og går ca. klokken 14.40 i samlet flok videre til Egemosen 11, således at vi ankommer ca. 14.45. Husene ligger 120 meter fra hinanden. 

I må meget gerne tilmelde jer nederst på siden her: https://berteludsenshuse.dk/aabent-hus-egemosen-11-og-18/ Man kan vælge at se begge eller bare ét af husene. 

Egemosen 18: 

Egemosen 11: 

Vi har været utroligt glade for de tidligere afholdte åbent hus-arrangementer og vi ser frem til endnu en hyggelig eftermiddag på lørdag med mulighed for berigende snakke i smukke omgivelser. 

Arrangementet bliver det sidste i år, men vi vender stærkt tilbage til foråret 2024 med åbent hus i flere Udsen-perler. Sig i den forbindelse endelig til, hvis I har lyst til at vise et hus frem til de andre medlemmer. 

Udsen-hus til salg

Vi kan desuden informere om, at der lige er kommet et særdeles smukt og flot vedligeholdt Udsen-hus til salg i Fredensborg: 

Link til ejendomsmægler: https://danbolig.dk/bolig/fredensborg/3480/villa/0830000320-083/

Link til vores hjemmeside: https://berteludsenshuse.dk/arkitektur-og-billeder/#R%C3%B8nnevej

Huset er fra 1974 og har energimærke C. Ejerne har været bemærkelsesværdigt gode til at bevare det originale udtryk samtidigt med at have foretaget en række renoveringer, herunder nyt tegltag og nyt snedkerkøkken i træ. Huset fremstår derudover helt originalt med særdeles smukke trælofter og flotte niveauopdelinger. 

Forhåbentlig vil huset blive købt af nogen, der værdsætter det smukke arkitektoniske udtryk og de mange varme farver. 

Vi håber at se mange af jer i morgen 🙂 

Venlige hilsner, 

Peter og Maria