Nyhedsbrev maj 2023

Nyhedsbrevet blev sendt til foreningens medlemmer d. 27. maj 2023. Man kan med fordel blive blive medlem af foreningen, hvis man ønsker at modtage fremtidige nyhedsbreve. Medlemskab af foreningen er gratis.

Kære medlem

Her en hurtig nyhedsmail, hvor vi kan informere om, at der lige er kommet et Bertel Udsen-hus til salg i Birkerød: 

Abildlunden 18 i Birkerød. Link til ejendomsmægler: https://moestrupbolig.dk/sag/01423

Der er tale om et dødsbo, huset er ryddet og trænger bestemt til en kærlig hånd. Men det fremstår helt originalt med Oregon Pine-køkken og mange fine trædetaljer overalt. Huset adskiller sig fra andre Udsen-huse ved at være bygget med hvide mursten frem for gule. Forhåbentlig kan huset købes af nogen, der kan vedligeholde det og opdatere det med omsorg for husets originale ånd. 

Åbent hus-arrangementer

Der er blevet afholdt nogle hyggelige og velbesøgte åbent hus-arrangementer i medlemmernes huse i løbet af foråret. Det har været lærerige og inspirerende dage, så vi fortsætter 🙂 

Hermed reminder om, at vi afholder et dobbelt åbent-hus arrangement i dag, lørdag d. 27. maj fra klokken 13, hvor dørene åbnes til to smukke huse i Øverød: Bøgholmen 16 og Tjørnehøj 2. Mere om husene og tilmelding her: https://berteludsenshuse.dk/aabent-hus-boegholmen-og-tjoernehoej/

Vi holder en lille pause i sommeren, men der er allerede planlagt to åbent hus arrangementer efter sommerferien, hvor medlemmer af foreningen aller venligst åbner dørene til deres huse: 

  • Lørdag d. 19. august 2023 klokken 13: Åbent hus på Birkevej 10 i Birkerød.  
  • Lørdag d. 16. september 2023 klokken 14 : Dobbelt åbent hus hos Egemosen 11 og Egemosen 18 i Skodsborg.  

Sæt kryds i kalenderen allerede nu 🙂 

Der skal nok komme meget mere ud om disse to arrangementer og de tre huse, når vi kommer lidt tættere på. Lige nu ville vi bare gerne give jer datoerne. 

God sommerferie til alle, når I når så langt. 

Venlige hilsner, 

Peter og Maria