Nyhedsbrev august 2022

Nedenstående blev sendt til foreningens medlemmer d. 10 august 2022. Bliv medlem af foreningen for at modtage fremtidige nyhedsbreve.


Kære [medlemsnavn]

Dette er første nyhedsmail udsendt siden stiftelsen af ‘Forening for påskønnelse af Bertel Udsens huse’ tidligere i år. Du modtager denne mail, fordi du har været i kontakt med vores forening og/eller er registreret medlem. Vi vil løbende (måske et par gange om året) sende en mail ud med nyheder om begivenheder og relevante emner, som kan være interessante for dig. 

Åbent Udsen-hus lørdag d. 20. august 2022

Vi vil løbende forsøge at afholde åbent hus-arrangementer, hvor man får mulighed for at besøge og opleve et Udsen-hus. Det er en god lejlighed til at mødes med ligesindede og få inspiration til udbygning og bevaring af Udsen-huse. 

Første arrangement er d. 20. august 2022 klokken 15, hvor vi åbner dørene til vores eget hus, der ligger på Arnevangen 15, Søllerød, 2940 Holte. Huset er fra 1959 og er i store træk intakt. 

Vi har været på rundtur i Nordsjælland og besøgt de Udsen-huse, vi kender til, og lagt invitationer til åbent hus-arrangementet samt en flyer med introduktion til foreningen i husenes postkasser. I forlængelse af dette har vi allerede fået en del tilmeldinger, og forventer (håber) at endnu flere vil dukke op 🙂

Udsen-huse til salg

Der er pt. to virkelig flotte Udsen-huse til salg i hhv. Dragør og Rungsted Kyst. De er begge kendetegnet ved at være intakte og velholdte, og har de karakteristiske flotte gule murstensvægge, fyrretræslofter og forskudte plan. Forhåbentlig vil begge huse blive købt af folk, der værdsætter den unikke arkitektur. 

Hestehaven 11 i Rungsted Kyst: [Bolig solgt – link forældet]

Nordvænget 4 i Dragør: [Bolig solgt – link forældet]

Vi håber at se mange af jer d. 20. august 🙂 

mvh

Peter Pilegaard Hansen og Maria Evert Riveros

På vegne af Foreningen for påskønnelse af Bertel Udsens huse. 

Hjemmeside: www.berteludsenshuse.dk

Facebook-side: https://www.facebook.com/groups/berteludsenshuse