Forening for påskønnelse af Bertel Udsens huse blev stiftet i 2022 med ønske om at opnå:

• At være et samlingspunkt for beundrere af Bertel Udsens arkitekturstil
  • At udbrede kendskabet til Bertel Udsens arkitekturstil
  • At dele ideer til at opdatere og udbygge Bertel Udsen huse i deres oprindelige ånd, for dermed…
  • At bidrage til bevaring af Bertel Udsens huse.

Som en konkret opgave vil foreningen desuden arbejde for:

• At sikre bevarelsen af Bertel Udsens originaltegninger til eftertiden ved tilvejebringelse og digitalisering af Bertel Udsens samlede værker.

Foreningen er stiftet af Peter Pilegaard Hansen og Maria Evert Riveros, der i 2021 selv flyttede ind i et Bertel Udsen-hus.

Foreningen har også en side på Facebook (link åbner i ny fane)

Åbent hus-arrangementer

Vi vil løbende afholde åbent hus-arrangementer, hvor dørene åbnes til et Udsen-hus. Her vil vi kunne mødes med andre Udsen-husejere og -entusiaster, og dele viden om vedligeholdelse og udbygning af Bertel Udsen-huse. Seneste åbent hus-arrangement var søndag d. 9. oktober 2022, hvor man kunne besøge et 118 kvm intakt Udsen-hus fra 1959 på Arnevangen 15 i Søllerød.

Næste åbent hus-arrangement bliver meldt ud her på hjemmesiden, på Facebook og pr. mail til alle, der er på foreningens mailingliste.

Bliv medlem

Udfyld nedenstående formular for at blive medlem af foreningen. Alternativt er du velkommen til at kontakte os på telefonnummer 2628 2457 eller skrive en mail til berteludsenshuse@gmail.com.

Medlemskab af foreningen er gratis.

Som medlem modtager du nyheder om foreningens aktiviteter (2-4 årlige nyhedsmails) og invitationer til foreningens åbent hus-arrangementer. Hvis du ønsker at melde dig ud af foreningen, kan du også bruge formularen og blot skrive ‘Udmeld’ i kommentarfeltet.

Fx "Jeg synes generelt godt om Udsens arkitektur", "Jeg ejer selv et Udsen-hus", etc.